ДЕНЕС ДОДЕЛУВАМЕ ОРГАНСКИ СИРОВ ШЕА ПУТЕР!

5058

ДЕНЕС ДОДЕЛУВАМЕ ОРГАНСКИ СИРОВ ШЕА ПУТЕР!

Biocosmos е секогаш со Вас и Ве поканува да учествувате во наградната игра СПОДЕЛИ и ДОБИЈ!

Оваа седмица (23.12.2016-30.12.2016) доделуваме органски сиров шеа путер. Споделете ја објавата на Вашиот профил и најсреќниот ќе добие органски сиров шеа путер, по случаен избор ќе биде одбран и соодветно известен со порака (30.12.2016) на неговиот профил, но првенствено ќе биде објавен во објавата.

Очекувајте НОВИ наградни игри, Ваш biocosmos!