Голем избор на органски и безглутенски брашна!!

809

Голем избор на органски и безглутенски брашна:

-Бадем
-Интегрален ориз
-Просо
-Хељда
-Овес
-Костен
-Кокос
-Наут

Купете и пробајте ги нашите органски безглутенски брашна на: – http://www.biocosmos.mk/organic/organic-flour

Љубовта кон природата и посветеноста кон холистичкиот животен стил се моја животна определба. Многу, многу години на вегетеријанска исхрана, и во вечна потрага по Совршенството на Буда, овој блог разоткрива аспекти на моето ‘органско сопство‘.