Комбуха со нови вкусови!!

845

Комбухата е активен здрав напиток направен од ферментиран чај и шеќер во комбинација со култура од габата комбуха. Таа има бројни придобивки за здравјето, како:
– детоксификација на телото
– заштита против сите форми на артритис
– како пробиотски пијалок, помага во процесот на дигестија
– содржи антиоксиданти кои го зајакнуваат имунолошкиот систем и ја зголемуваат енергијата

Купете и пробајте го новите вкусови на комбуха, на: – http://www.biocosmos.mk/miscellaneous/kombucha

Љубовта кон природата и посветеноста кон холистичкиот животен стил се моја животна определба. Многу, многу години на вегетеријанска исхрана, и во вечна потрага по Совршенството на Буда, овој блог разоткрива аспекти на моето ‘органско сопство‘.