Нови вкусови на тофу!!

763

Нови вкусови на тофу:

  • Тофу натурал,
  • Тофу пржено со чили
  • Тофу со соја сос

Купете и пробајте ги нашите нови вкусови на тофу на: – http://www.biocosmos.mk/macrobiotic/tofu-and-seitan

Љубовта кон природата и посветеноста кон холистичкиот животен стил се моја животна определба. Многу, многу години на вегетеријанска исхрана, и во вечна потрага по Совршенството на Буда, овој блог разоткрива аспекти на моето ‘органско сопство‘.