НОВО, ЗДРАВО и ВКУСНО!! Овесни каши

759

Пробајте ги новите органски и конвецнионални овесни каши за вашиот појадок нека биде здрав и вкусен 😁

Неколку бенефити на овесните каши се:

-Тие се извор на влакна.

-Тие се извор на важни минерали.

-Го контролираат нивото на шеќер во крвта.

-Помагаат во намалување на високиот крвен притисок.

-Го подобруваат имунитетот.

Купете и пробајте ги нашите конвенционални и органски овесни каши на: – http://www.biocosmos.mk/muesli-flakes/oatmeal

Љубовта кон природата и посветеноста кон холистичкиот животен стил се моја животна определба. Многу, многу години на вегетеријанска исхрана, и во вечна потрага по Совршенството на Буда, овој блог разоткрива аспекти на моето ‘органско сопство‘.