Органско јојоба масло во ново пакување!

870

Од сега органското јојоба масло во ново пакување, и се повеќе луѓе го користат ова масло бидејќи:

– Ја враќа природната влажност и еластичност на кожата

– Го забрзува заздравувањето на раните и црвенилата на кожата

– Ги лечи изгорениците од сонце и лузните

– Ги намалува брчките, тенките линии, како и останатите знаци на стареење на кожата

– Исто така, ја згуснува косата, се бори против алопецијата / поттикнува раст на косата, и ја подобрува нејзината текстура

– Има антигабични и антиинфламаторни својства

Купете и пробајте го јојоба маслото на:
http://www.biocosmos.mk/organic/organic-cold-pressed-jojoba-oil

Љубовта кон природата и посветеноста кон холистичкиот животен стил се моја животна определба. Многу, многу години на вегетеријанска исхрана, и во вечна потрага по Совршенството на Буда, овој блог разоткрива аспекти на моето ‘органско сопство‘.