ДЕНЕС ДОДЕЛУВАМЕ ОРГАНСКО ЛАДНО ЦЕДЕНО МАСЛО ОД ЧИА СЕМЕ И ОРГАНСКО ЛАДНО ЦЕДЕНО МАСЛО ОД ЦРНО СЕМЕ!

by • September 17, 2016 • MyLife, Актуелно, Биокосмос продавници, Биокосмос производиComments Off on ДЕНЕС ДОДЕЛУВАМЕ ОРГАНСКО ЛАДНО ЦЕДЕНО МАСЛО ОД ЧИА СЕМЕ И ОРГАНСКО ЛАДНО ЦЕДЕНО МАСЛО ОД ЦРНО СЕМЕ!3433

ДЕНЕС ДОДЕЛУВАМЕ ОРГАНСКО ЛАДНО ЦЕДЕНО МАСЛО ОД ЧИА СЕМЕ И ОРГАНСКО ЛАДНО ЦЕДЕНО МАСЛО ОД ЦРНО СЕМЕ! Biocosmos е секогаш со Вас и Ве поканува да учествувате во наградната игра СПОДЕЛИ и ДОБИЈ! Оваа седмица (17.09.2016-24.09.2016) доделуваме едно органско ладно цедено масло од чиа семе и едно органско ладно цедено масло од црно семе. Споделете ја објавата на Вашиот профил и најсреќните двајца ќе добијат награда, по случаен избор ќе бидат одбрани и соодветно известени со порака (25.09.2016) на нивните профили, но првенствено ќе бидат објавени во објавата. Секоја сабота очекувајте НОВА награда, Ваш biocosmos!

thumbnail_img_2087

Pin It

Related Posts

Comments are closed.