ДЕНЕС ДОДЕЛУВАМЕ КОНДИЦИОНЕР ЗА КОСА ОД БРЕНДОТ ALL NATURE!

by • September 24, 2016 • MyLife, Актуелно, Биокосмос продавници, Биокосмос производиComments Off on ДЕНЕС ДОДЕЛУВАМЕ КОНДИЦИОНЕР ЗА КОСА ОД БРЕНДОТ ALL NATURE!2927

ДЕНЕС ДОДЕЛУВАМЕ КОНДИЦИОНЕР ЗА КОСА ОД БРЕНДОТ ALL NATURE! Biocosmos е секогаш со Вас и Ве поканува да учествувате во наградната игра СПОДЕЛИ и ДОБИЈ! Оваа седмица (24.09.2016-01.10.2016) доделуваме кондиционер за коса од брендот ALL NATURE. Споделете ја објавата на Вашиот профил и најсреќниот ќе добие кондиционер за коса, по случаен избор ќе биде одбран и соодветно известен со порака (02.10.2016) на неговиот профил, но првенствено ќе биде објавен во објавата. Очекувајте НОВИ наградни игри, Ваш biocosmos!

an_haircond_fig-1

Pin It

Related Posts

Comments are closed.