ДЕНЕС ДОДЕЛУВАМЕ 20 МУСЛИ БАРОВИ!

by • October 21, 2016 • MyLife, Актуелно, Биокосмос продавници, Биокосмос производи, Живот, Здравје, Исхрана, РекламиComments Off on ДЕНЕС ДОДЕЛУВАМЕ 20 МУСЛИ БАРОВИ!4849

ДЕНЕС ДОДЕЛУВАМЕ 20 МУСЛИ БАРОВИ! Biocosmos е секогаш со Вас и Ве поканува да учествувате во наградната игра СПОДЕЛИ и ДОБИЈ! Оваа седмица (21.10.2016-28.10.2016) доделуваме 20 мусли барови. Споделете ја објавата на Вашиот профил и најсреќниот ќе добие 20 мусли барови со мешани вкусови по избор, по случаен избор ќе биде одбран и соодветно известен со порака (31.10.2016) на неговиот профил, но првенствено ќе биде објавен во објавата. Очекувајте НОВИ наградни игри, Вашbiocosmos!
Pin It

Related Posts

Comments are closed.