ДЕНЕС ДОДЕЛУВАМЕ 3 ПАКУВАЊА НА МУСЛИ ПО ВАШ ИЗБОР!

by • November 11, 2016 • MyLife, Актуелно, Живот, Здравје, ИсхранаComments Off on ДЕНЕС ДОДЕЛУВАМЕ 3 ПАКУВАЊА НА МУСЛИ ПО ВАШ ИЗБОР!3690

ДЕНЕС ДОДЕЛУВАМЕ 3 ПАКУВАЊА НА МУСЛИ ПО ВАШ ИЗБОР!

Biocosmos е секогаш со Вас и Ве поканува да учествувате во наградната игра СПОДЕЛИ и ДОБИЈ!

Оваа седмица (11.11.2016-18.11.2016) доделуваме 3 пакувања на мусли по Ваш избор. Споделете ја објавата на Вашиот профил и најсреќниот ќе добие 3 пакувања на мусли по Ваш избор, по случаен избор ќе биде одбран и соодветно известен со порака (21.11.2016) на неговиот профил, но првенствено ќе биде објавен во објавата.

Очекувајте НОВИ наградни игри, Ваш biocosmos!

Pin It

Related Posts

Comments are closed.