ДЕНЕС ДОДЕЛУВАМЕ 1 ПАКУВАЊЕ ОРГАНСКИ МЕСКИТ ВО ПРАВ!

by • December 9, 2016 • MyLife, Актуелно, Живот, Здравје, ИсхранаComments Off on ДЕНЕС ДОДЕЛУВАМЕ 1 ПАКУВАЊЕ ОРГАНСКИ МЕСКИТ ВО ПРАВ!2148

ДЕНЕС ДОДЕЛУВАМЕ 1 ПАКУВАЊЕ ОРГАНСКИ МЕСКИТ ВО ПРАВ!

Biocosmos е секогаш со Вас и Ве поканува да учествувате во наградната игра СПОДЕЛИ и ДОБИЈ!

Оваа седмица (09.12.2016-16.12.2016) доделуваме 1 пакување органски мескит во прав. Споделете ја објавата на Вашиот профил и најсреќниот ќе добие 1 пакување органски мескит во прав, по случаен избор ќе биде одбран и соодветно известен со порака (19.12.2016) на неговиот профил, но првенствено ќе биде објавен во објавата.

Очекувајте НОВИ наградни игри, Ваш biocosmos!

Pin It

Related Posts

Comments are closed.