ДЕНЕС ДОДЕЛУВАМЕ 1 ПАКУВАЊЕ ОРГАНСКИ НАУТ 500гр!

by • December 16, 2016 • MyLifeComments Off on ДЕНЕС ДОДЕЛУВАМЕ 1 ПАКУВАЊЕ ОРГАНСКИ НАУТ 500гр!2766

ДЕНЕС ДОДЕЛУВАМЕ 1 ПАКУВАЊЕ ОРГАНСКИ НАУТ 500гр!

Biocosmos е секогаш со Вас и Ве поканува да учествувате во наградната игра СПОДЕЛИ и ДОБИЈ!

Оваа седмица (16.12.2016-23.12.2016) доделуваме 1 пакување органски наут од 500гр. Споделете ја објавата на Вашиот профил и најсреќниот ќе добие 1 пакување органски наут од 500гр, по случаен избор ќе биде одбран и соодветно известен со порака (26.12.2016) на неговиот профил, но првенствено ќе биде објавен во објавата.

Очекувајте НОВИ наградни игри, Ваш biocosmos!

Pin It

Related Posts

Comments are closed.