ДЕНЕС ДОДЕЛУВАМЕ ОРГАНСКИ СИРОВ ШЕА ПУТЕР!

by • December 23, 2016 • MyLife, Актуелно, Биокосмос продавници, Биокосмос производи, Живот, Здравје, ИсхранаComments Off on ДЕНЕС ДОДЕЛУВАМЕ ОРГАНСКИ СИРОВ ШЕА ПУТЕР!4402

ДЕНЕС ДОДЕЛУВАМЕ ОРГАНСКИ СИРОВ ШЕА ПУТЕР!

Biocosmos е секогаш со Вас и Ве поканува да учествувате во наградната игра СПОДЕЛИ и ДОБИЈ!

Оваа седмица (23.12.2016-30.12.2016) доделуваме органски сиров шеа путер. Споделете ја објавата на Вашиот профил и најсреќниот ќе добие органски сиров шеа путер, по случаен избор ќе биде одбран и соодветно известен со порака (30.12.2016) на неговиот профил, но првенствено ќе биде објавен во објавата.

Очекувајте НОВИ наградни игри, Ваш biocosmos!

 

Pin It

Related Posts

Comments are closed.