Комбуха со нови вкусови!!

by • March 11, 2019 • РекламиComments Off on Комбуха со нови вкусови!!682

Комбухата е активен здрав напиток направен од ферментиран чај и шеќер во комбинација со култура од габата комбуха. Таа има бројни придобивки за здравјето, како:
– детоксификација на телото
– заштита против сите форми на артритис
– како пробиотски пијалок, помага во процесот на дигестија
– содржи антиоксиданти кои го зајакнуваат имунолошкиот систем и ја зголемуваат енергијата

Купете и пробајте го новите вкусови на комбуха, на: – http://www.biocosmos.mk/miscellaneous/kombucha

Pin It

Related Posts

Comments are closed.