Нови вкусови на тофу!!

by • March 11, 2019 • РекламиComments Off on Нови вкусови на тофу!!664

Нови вкусови на тофу:

  • Тофу натурал,
  • Тофу пржено со чили
  • Тофу со соја сос

Купете и пробајте ги нашите нови вкусови на тофу на: – http://www.biocosmos.mk/macrobiotic/tofu-and-seitan

Pin It

Related Posts

Comments are closed.