петок, 27 ноември, 2020

годишни архиви: 2020

ПРОЧИТАЈТЕ

Детокс, енергија, имунитет – смути од аронија и јогурт

Подгответе смути кое го подигнува имунитетот, го смирува стомакот, ја намалува надуеноста и одлично го прочистува организмот. Дополнително дава енергија за убав почеток на...

Како да изберете вистински рачен часовник

Моден детаљ, навика или потреба? За што најчесто го носите часовникот на рака? Без оглед на тоа што мобилните телефони покажуваат точно време, часовникот на...

Совети и трикови за одржување на свежината на овошјето и зеленчукот

Сигурно често фрлате расипано или мувлосано овошје и зеленчук. За да ја продолжите свежината на овие намирници и да спречите нивно расипување, прочитајте ги...

Намирници за “инстант“ расположение

Дали сте од оние на кои им треба малку за да си го подобрат расположението? Ако е така, може да почувствувате позитивна енергија доколку...

Природно средство за дезинфекција

Сакате тоалетот секогаш да “блеска“, но тоа да не го постигнувате со користење на хемикалии? Тогаш овој рецепт за природно средство за дезинфекција ќе...