сабота, 6 јуни, 2020

дневен Архива: 06/05/2020

ПРОЧИТАЈТЕ

Овошје кое ќе го препороди вашето лице

Тифани Либи, дерматолог, вели дека лубениците со векови се користат во азиските култури, поради нивните својства за да се спречат разни воспаленија. Тие го намалуваат...

Придобивки од прополисот за здравјето

Еден од највредните подароци на природата е медот. Знаеме за неговите есенцијални придобивки за здравјето, но не смееме да заборавиме и за другите пчелни...

Спортски активности според крвна група

Крвната група е витален параметар за секој човек, но дали на тој начин може да се предодреди видот на спортски активности што најмногу одговораат...

Природни лекови за регулирање на притисокот

Високиот крвен притисок е ризик фактор кој не е проследен со некои посебни симптоми и токму затоа треба постојано да се контролира. Најдобар начин...

Рецепт за домашен чипс

Доколку сакате да си подготвите чипс во домашни услови, тогаш запишете го овој рецепт. Потребни состојки: Два компира Масло за јадење Лажичка сол и зачини по избор Компирите исечкајте...