Каква е исхраната на Синди Крафорд

47

Американската моделка, Синди Крафорд со право го ужива приматот на една од најубавите жени на планетата. Иако има 54 години, таа сè уште изгледа убаво и негувано и е пример за негувана жена.

Според нејзе, освен редовното вежбање, важна е урамнотежената исхрана што се состои од протеини, јаглени хидрати и масти.

Нејзиниот режим на исхрана подразбира внесување на супа, свежи овошје и зеленчук, нискокалоричен јогурт, месо подготвено на пареа.