четврток, 24 септември, 2020

ПРОЧИТАЈТЕ

Дали е здраво да јадеме лути пиперчиња?

На кратко, одговорот е “Да“, корисно е да јадеме лути пиперчиња. Но, тоа не значи дека треба да претеруваме со количините кои ги јадеме,...

Осум начини да ја затегнете кожата

Постојат неколку природни начини кои ќе ја зголемат еластичноста на кожата. Се разбира, резултатите зависат од неколку фактори: колку килограми се симнати, за каков...

Отстранете го забниот камен на природен начин

Забниот камен е тврда наслага што не само што лошо изгледа, туку и може да предизвика проблеми во усната шуплина. Ако спаѓате во онаа група...

За што е добра краставицата

Еве неколку добри причини зошто треба краставиците да ги консумирате во изобилие. Помага во варењето и слабеењето Поради високата количина на вода и малиот број на...

Седите со часови пред компјутер…

Вработените во канцеларии често пати ги мачат исти проблеми, неудобно седење, болки во грбот, вратот, нозете ... Еве неколку совети како да си помогнете ако...